Панаира на Vira

септември 11, 2012

Дайте смисъл на любовта

Filed under: дневник — Етикети: — Диана @ 9:02 am

Посланието на Крион от 9/11

Скъпи мои, днес вие оплаквате членовете на семейството, които извършиха прехода или са все още в процес на преход. За много от вас въпросът стои така: „Защо не знаехме?” или: „Не трябваше ли Духът да ни каже за тези неща?”
Искаме да знаете, че думите, които ви дадохме преди време, са все още тук. Ние ви казахме: „Няма човек или дух, който да може да каже какво ще се случи утре.” Това е част от новата пространственост… всичко се случва извън линейната времева рамка, а човечеството упражнява пълен контрол.
Това, което вие видяхте днес, е резултат на онова, което ние видяхме като потенциал на 2000-та и следващите години и за което говорихме. Казахме ви: ще станете свидетели на духовен гняв, ще има сили, които няма да искат старата парадигма да си отиде – това е начинът, по който светът „е свикнал” да действа. Сега вие, във вашата страна, Америка, също започвате реално да осъзнавате какво значи това. Започва сериозна битка; сега знаете защо ви наричат „воини” на Светлината.
Със смяната на хилядолетието дойде и нова отговорност. Една част от нея е свързана с въпроса: Какво ще правите сега? Ще съумеете ли да се издигнете над гнева? Ще можете ли да видите нещо повече от гнева? Ще се обединявате ли или ще се разделяте? Отваря се пропаст и изборът става все по-труден… такова е началото на новата мъдрост на планетата.
Семейството, което извърши преход в това събитие, на „единайсетия” ден, се съгласи да бъде част от потенциала на човешкия ужас – нещо, което вчера можеше да бъде променено, ако човечеството беше взело такова решение. Само че вие се съгласихте да вървите напред, а резултатът от това ще ви направи част от духовното семейство повече от всякога досега. Може би това ще ви доближи до съгласието? Може би това ще ви накара да започнете да решавате световните проблеми по друг начин с течение на времето? Може би това ще ви принуди да направите нещо повече? Може би повече хора ще разберат какво значи „световно семейство”?
Ако това е така, то хората, които си дойдоха днес у дома, ще празнуват много по-тържествено, отколкото са очаквали, защото това ще допринесе за изцелението на планетата. Всичко е в Божествен ред, всичко е уместно, въпреки че тези твърдения са трудно приемливи за вас, когато скърбите. Можете ли да намерите мир в сърцето си сега, дори по отношение на онези, които извършиха деянието? Можете ли да мислите многоизмерно? Това са духовните въпроси, които отделят тези, които говорят за духовно израстване, от другите, които действително го разбират и практикуват.
Благословени да са членовете на семейството, които останаха, защото те изпитват болка и страдание от невероятната загуба. Изпратете им сега своята енергия и любов. Помнете: мислите на малък брой хора могат да променят реалността на много хора. Прегърнете ги отдалече. Вземете ги при себе си в стаята и скърбете с тях, защото те имат нужда от вашата помощ.
След това, когато мине достатъчно време, вземете мъдри решения с помощта на нова група от хора, които могат да общуват с Учителите, с онези, които внасят своя енергиен потенциал на планетата.
На тази Земя, която беше щастлива просто да съществува и да гледа как другите работят, прозвуча призив за действие. Сега всички сте въвлечени в същите предизвикателства. Резултатът? Свободният избор на човека ще реши всичко, както е било винаги досега. Само че сега нещата са неотложни, както не са били никога.
Вие не сте сами; с вас има легиони, готови да ви помогнат да вземете решението за това, което (както вече знаете) е съвсем реално: старото против новото.
Скъпи мои, любовта е безкрайно по-силна. Използвайте я още днес! Ние сме във вашата скръб и в потенциала на дълбоката мъдрост, която може да се появи в резултат на тази скръб.

Ние нежно ви обичаме!

Крион

На 13 септември на кораба ни беше даден един прочувствен ченълинг. Крион помоли присъстващите да визуализират всички, които бяха загинали. Той искаше да видим как те се връщат у дома радостни, с изпълнена цел. Малко преди да направят последния преход, те се обърнаха и ни погледнаха в очите. Те казаха заедно: „Обичахме ви достатъчно много, за да ви дадем този тласък… този дар за действие. Какво ще направите с него? Направете го така, че да има смисъл за нас! Дайте смисъл на любовта!”

От Лий Каръл

Вашият коментар »

Няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: