Панаира на Vira

август 1, 2012

За проблемите и решенията

Filed under: дневник — Етикети: — Диана @ 10:22 pm

Крион казва, че преди да дойдем на Земята, преди да се родим, ние планираме възможностите, които ще имаме в този си живот, потенциала, който ще можем да реализираме, планираме това през какви трудности и препятствия ще трябва да преминем, за да достигнем до определено развитие. И тъй като прецизно планираме всеки един проблем, с който има вероятност да се сблъскаме в живота си, то ние също така планираме и решението на всеки от тези проблеми. Най-доброто възможно решение. И всички тези решения са вътре в нас, на клетъчно ниво ние ги знаем. Трябва само да ги намерим в себе си.
Крион описва Висшия ни Аз като златен ангел, който седи на златен трон в стая със златни стени, има нашето лице и в ръцете си държи златен поднос, на който са всички онези решения на проблемните и трудни ситуации в живота ни.
Крион също така казва, че за да достигнем до този свой Висш Аз и да си партнираме с него, са нужни само себеуважение, покой и доверие в себе си. И ще можем с лекота да виждаме какво има на златния поднос и да го използваме в живота си.
Крион винаги повтаря, че всеки от нас е уважаван и обичан такъв, какъвто е, независимо до къде е стигнал в развитието си. Но също и че всяко наше усилие по този път се цени много от Духа, защото то допринася за развитието на всички останали и на Земята и хората като цяло.

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: