Панаира на Vira

юли 27, 2012

Какво кара обикновените думи да затрептят в душата ми?

Filed under: дневник — Етикети: — Диана @ 8:18 am

Нека се отнасяме с уважение към неща, които не разбираме. Става въпрос за книгите и посланията, получени чрез така наречения ченълинг. Право на избор на човека е да не ги чете и да страни от тях, ако желае. И също негово право на избор е да прояви уважение към хората, които получават такива послания, и към онези, които ги четат и споделят.
Рона Хърман действително канализира Архангел Михаил. Посланията му, получени чрез нея, са записани и издадени в книги. Аз лично не съм ги чела, но чета посланията на Крион, получени чрез Лий Каръл.
Как става канализирането? Духът не се спуска в тялото на човека, за да говори вместо него. Посланията се предават като цялостни мисловни групи, които човекът „вижда”, усеща и осъзнава, и после пресъздава видяното и усетеното с думи.
Крион е духовно същество, чиято задача е да отговаря за пренастройването на магнитната решетка около Земята. Има и българка, която канализира Крион, казва се Марина Мечева. Друга българка – Вяра Стойчева, канализира Архангел Михаил.
Посланията, получавани от тези духовни същества, са основани на любов. Те никога не всяват страх, ужас, не предсказват апокалипсиси, и, четейки ги, човек може да почувства енергията на любовта, трептяща в тях.
Има и много други духовни същества, канализирани от хора. Едно от важните послания тези дни е свързано с олимпийските игри в Лондон, които започват днес. Посланието е важно и който иска, може да го прочете тук.

А сега искам да кажа и нещо за изкуството, за вдъхновението. Знаете ли, че много от нещата, които пишем, онези, така наречени „вдъхновени” неща, или които рисуваме, композираме, също са получени чрез ченълинг. Направо от пространството на Духа. Най-хубавите си творения ги получаваме така. Може да ви звучи невероятно, защото дори не разбираме. Няма Някой, който да ни казва с думи. Думите са наши, изразните средства са наши, но…
Другото е само комбиниране на вече познати неща. Игра на ума. Както го описва Зеланд – разграждаш една къща и от тухлите правиш друга. Няма нищо ново.
Но там, където се е подписал Духът, си личи. Защото тези неща откликват в душите по друг начин. Харизма? Обаяние? Магнетизъм? Другото са игри на ума.

Какво кара обикновените думи да затрептят в душата ми?
Ти, който стоиш зад тях.
Човек и Дух в едно.

Нека уважаваме нещата, които не разбираме.

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: