Панаира на Vira

юни 5, 2012

Четирите елемента на чистата любов – човешка и духовна

Filed under: дневник — Етикети: — Диана @ 12:46 pm

Ето какво чета днес. Преписвам го с малки съкращения. Онова, което съм махнала, се отнася за предишни части от текста и който иска да го прочете цялото, може да си вземе книгата. Това е шестата книга от посланията на Крион. Днес и утре Венера ще мине пред слънцето. Това се случва много рядко и е наречено Епохално събитие. Съпроводено е с хубави и важни промени в нас. Текстът, който ще прочетете, не се отнася пряко до събитието, но носи информация за промените, за Истината. Надявам се да внесе хармония и мир.

„Ето кои са четирите елемента на чистата любов – човешка и духовна.

Четирите елемента
на чистата любов

Скъпи мои, чистата любов на Духа е кротка. Любовта не крещи от върха на планината: „Ето ме, погледни ме!” Божията любов и любовта на висшия Аз е тиха, състрадателна, силна и плътна.

Любовта няма дневен ред. Тя съществува сама за себе си и подхранва само духа на любовта. Тя не проповядва. Не иска да обгърне никой друг освен вас. Това е истинската любов. Тя не крещи: „Ако направиш това за мен, аз ще направя онова за теб!” Не. Тя съществува единствено за да „бъде”. Доволна е просто да съществува.

Третото правило е, че любовта никога не си придава важности. Тя никога не се бие в гърдите. Никога не е горда. Никога не й се налага да бъде горда, защото извира от съзидателния Източник. Всеки ще я види, без да казвате нито дума.

И накрая, любовта притежава мъдростта да използва горните три. Мъдростта е кротка, без дневен ред или важност. Тя знае какво да каже и какво да премълчи. Тя характеризира мъдрото действие.

Чистата любов никога няма да създаде сценарий на страх в живота ви, но егото ще го направи. Това е основната разлика, скъпи мои.”

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: