Панаира на Vira

май 15, 2012

Дневник 15.05.2012

Filed under: дневник — Етикети: — Диана @ 9:15 am

Прочетох удивителни неща. Свързани са с науката, технологиите и тяхното развитие в бъдеще. Те са само подсказки за онова, което би могло да бъде открито и постигнато, когато човек повярва и приеме, че развитието на науката и технологиите върви ръка за ръка с развитието на духовното в нас. Подсказки, които могат да задвижат нечия креативност и да дадат тласък напред. Затова препоръчах тези книги.

Ето едно от нещата, които искам да споделя:

„Въпрос: Интересувам се от компютрите. Накъде върви тази технология? На прав път ли сме в създаването на машини, които ще ни помагат? Опасни ли са компютрите?

Отговор: Вашата компютърна технология беше абсолютно необходима, за да ви позволи да преминете към науката на новата епоха. Вижте какъв забележителен напредък постигнахте. Винаги, когато видите подобен научен напредък, трябва да знаете, че той е уместен. Това, което правите със знанието обаче, е изпитът по урока. Винаги ли ще го използвате за оръжие?… или сега ще го използвате за открития в сферата на екологията и здравеопазването?

По отношение на компютърната технология вие пропускате най-очевидното! След като виждате как работи удивителният компютър на Земята в биологичните същества навсякъде около вас, защо не му подражавате? Нима искате винаги да имате половинчата технология, вместо пълната технология?

Мигновено ще разширите вашата компютърна наука 10 000-кратно, ако започнете да съчетавате онова, което вече знаете, с химията. Електрохимичният компютър лежи в същността на Вселената. Той лежи в същността на собствената ви биология и в същността на вашия мозък. Кога ще започнете с опитите да слеете двете науки?

Това няма нищо общо със създаването на живи клетки. Това е просто технология, която комбинира електрическите параметри с химическите, за създаване на неподозирани неща със сила и скорост… като тези, които имате сега в главите си. Какво бихте казали за компютър, който помни всичко случило се за период от 50 години, съхранено на площ колкото орех? Много научно-технически отговори могат да бъдат получени чрез подражание на онова, което вече е било направено от Духа във вашата земна природа.”

Крион – книга 2

Книгата е писана през 1994-та. Може вече да има развитие по въпроса.

Advertisements

2 Коментари »

  1. Дани,на много въпроси си отговорих,след като прочетох до тук и шестата книга,за импланта също съм много съгласна:)))

    Коментар от silvia tencheva — май 15, 2012 @ 5:54 pm

    • Силве, продължаваме да четем! И на мен също много ми харесва 🙂

      Коментар от Диана — май 16, 2012 @ 8:35 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: