Панаира на Vira

май 25, 2008

Кристалните и индигови деца

 

Заринах се с тетрадки да търся нещо, което знам, че съм писала, но така и не го намерих. Вместо това, реших да изровя какво съм чела из интернет за кристалните и индигови деца. Беше интересно. Засяга въпроса за общуването с телепатия. Тук срещам хора, в които разпознавам техни черти.

Тъй като нямам свои материали по въпроса, копирах от това място (с благодарности на майките, дискутирали темата и събрали линкове!).

Че един ден ще общуваме чрез телепатия (не ние, а следващите поколения), не се и съмнявам. Чувствителността ни се изостря все повече и повече. При някои е толкова силно развита, че плаши останалите. А няма защо. Изострената чувствителност може да навреди само на човека, който я притежава, не и на другите.

КРИСТАЛНИТЕ И ИНДИГОВИ ДЕЦА

Най-общо казано те получават названията си (кристални или индигови) заради аурата си. Всеки човек освен тяло притежава и аура която е съставена от няколко цвята. При всеки човек в зависимост от моментното му състояние аурата сияе или мъждука… Аурата може да бъде виждана, но не от всеки. От всеки обаче може да бъде направена снимка на Кирлиановата фотография.
Кристалните деца се раждат с прекрасна, многоцветна аура. Именно заради енергийната матрица на която отговарят децата биват индигови и кристални.
Това са свръхчувствителни и надарени деца.
Не редки са случаите когато късно проговарят заради развитата си телепатия и липса на необходимост да говорят.
Досегашната система на образование, остарели ценностни и морални устой объркват „новите деца“ за които фалша и лицемерието не остават скрити.
Индиговите деца са започнали да се раждат по-масово след 1977 год., макар че те са се раждали във всяко време. Броят им обаче е бил много малък и са оставали незабелязани в общия случай.
За индиговите деца които се раждат в наши дни се твърди, че:
– разпознават нечестното и изискват честно отношение
– притежават изострено чувство за справедливост и достойнство
– винаги знаят когато ги лъжат
– не вършат неща в които не вярват
– не могат да бъдат вкарани в калъп
– при неразбиране в ранна възраст могат да бъдат блокирани, да се отдадат на саморазрушение и страх
Характерно за индиговите деца е войнствения дух, те са един своеобразен двигател на промяната.
Смята се за колективна задача на индиговите деца да разрушат стария осквернен и потънал във фалш свят и да изградят нов
Възрастните в желанието си да пречупят тези деца. Да ги направят послушни и тихи прибягват до медикаменти, към тях обаче децата стават зависими и поради същите губят способностите си. Тези деца остават неразбрани и сами.
Идва ново мислене с новите деца и колкото и да се опитваме да го подтискаме то е факт.
Доказателство за това са толкова многото деца-наркомани от на пръв поглед идеални семейства.
Доказателство са многото логопедични кабинети и децата с говорни и поведенчески проблеми. Стресирани заради опитите да бъдат натъпкани в някакви норми…

За разликите между двата вида знам само, че индиговите деца са по-старото поколение и са по-войнствени, понеже се стремят към премахване и отричане на старите порядки. Кристалните са по-добри и търпеливи. Е, аурата на кристалните и индиговите била с различен цвят, но няма как да се види от всеки.

Кристалните деца започват по-масово да се раждат след 1995 год., тоест децата които ние раждаме сега.
– те са изключително магнетични с изписани и хипнотични очи
– много са емоционални
– проговарят късно
– имат вродени музикални качества
– обичливи са
– миротворци
– прощават бързо
– използват успешно телепатия още от бебета
– не бягат от реалността
– много  свързани с природата
– грижовни като ангели
– с висока интуиция
– безстрашни, артистични натури, откриватели,  изследователи, катерачи, с чувство за баланс
Понякога стават духовни водачи.
Любовта излъчваща се от кристалните деца е нещо на което трудно се устоява. Излъчват оздравителни дози любов. Хората около такива деца се отварят и физически и енергийно. Възрастните край такива деца също започват да придобиват подобни качества и да се развиват.

Относно късното проговаряне на кристалните деца… Твърди се, че е така, защото не им е нужна вербална комуникация, тъй като са телепати по рождение. Този факт не е проблем за хората в семейството, а извън него.
Много хубаво би било ако ние родителите успеем да съхраним тези телепатичнио способности на децата ни и след пубертета.
Новият свят, който се опитват да създадат индиговите хора ще бъде с много по-бърза комуникация. Уменията за включване към „колективното съзнание на планетата“ ще е нещо обичайно за новото поколение.
Едно от най-важните  неща, за да се развие психически кристалното дете е да му се вярва, да се разговаря с него как мисли и какво чувства.
Латентните способности у родителите на кристални деца също се събуждат. Получава се, както когато сме близко до смъртта – способностите се повишават в състояние на безусловна любов!

(Още веднъж благодарности на майката, която е написала това!)

Ето и някои от събраните там линкове:

Каролина Хеенкамп – Децата на новата ера

Новите деца, децата на новото хилядолетие

Лигата на необикновените деца

Деца Индиго – феномен на новото поколение

Индиговите и Кристалните Деца

 

Advertisements

15 Коментари »

 1. Тва истина ли е? Много впечатлително …

  Коментар от deni4ero — май 25, 2008 @ 10:07 pm

 2. Както веднъж беше казала:
  Мисля, че някак си винаги съм го знаела.
  Даже съм споделяля подобни мисли с приятели и сега се изненадах приятно, че не съм сама:))))))
  Не мисля, че някой може да докаже истина ли е или не, най-малкото защото на истината и трябва най-вече гледна точка.
  Аз бих казала:
  Боже… и други са го забелязали…Колко хубаво!
  Не съм знаела за тези имена на явлението „кристални“ или „индигови“, но така дадените понятия внасят ред и в без това обърканите чувства и мисли по въпроса, така че са необходими.
  Благодаря ти за поста!

  Коментар от Светла — май 25, 2008 @ 11:42 pm

 3. П.С
  Винаги съм го мислела по отношение на децата си.
  Може би и на теб ти се случва?

  Коментар от Светла — май 25, 2008 @ 11:44 pm

 4. Светле, ако не е много нескромно, аз го мисля и за себе си. Или може би децата са повлияли и на мен 😀

  Коментар от vira111 — май 26, 2008 @ 6:59 am

 5. сега е епохата на водолея и е нормално децата ,които се раждат да са по-развит във духовен аспект

  Коментар от ли777 — юли 8, 2008 @ 1:28 pm

  • Според мен липсата на духовни ценности при някои деца се корени в тяхното детство.В някои случаи родителите са отговорни,може би не са постъпвали внимателно в отношенията с децата си.
   Но не мисля,че съжителството на децата без ценности с индигото и кристалните ще е проблем защото те могат да си помогнат взаимно за израстването си.

   Коментар от radostina — февруари 8, 2010 @ 10:32 am

 6. Надявам се, обаче наблюдавам засилено развитие и в другата посока – много деца без никакви духовни ценности. Не знам как едните и другите ще живеят заедно и кой на кого ще повлияе, голяма е пропастта по между им.

  Коментар от Диана — юли 8, 2008 @ 1:33 pm

 7. Много благодаря за статията и аз като Дени се успокоих от написаното.
  Дано всички ,които си задават въпроса „нормален/а ли съм?“ да прочетат статията преди да решат. И не е лошо повече родители да знаят за това и да са наясно как да постъпват с децата си. Още веднъж искам да благодъря за написаното и да кажа ,че е доста точно поне за мен.

  Коментар от коста — август 18, 2008 @ 10:38 pm

 8. Коста, радвам се! И аз мисля, че за родителите наистина е трудно да имат такова дете. Трудно е да се отворят за него, да го приемат каквото е. И да не му навредят.
  Вярвай в себе си! Аз също вярвам в себе си и мисля, че съм на прав път 😀

  Коментар от Диана — август 18, 2008 @ 11:03 pm

 9. […] vira111.wordpress.com – още няколко статии […]

  Pingback от Индигово дете пише за индиговите деца | Аz-moga — октомври 30, 2008 @ 1:29 pm

 10. […] за това, но тук ми хареса повече как е написано https://vira111.wordpress.com/2008/05/25/%D0%B…%86%D0%B0/ в Любими преди 32 секунди edno23.com Начало контакти […]

  Pingback от Snooby: интересна статийка, бях чел и някъде др.. - edno23.com — февруари 27, 2009 @ 7:14 pm

 11. Аз мисля, че тези деца е трябвало и ще се появяват и никой неможе да попречи, на това което трябва да стане, цивилизацията със всичките и процеси бавно и сигурно се развива,(телепатията и сензитивността се дава на все повече хора и то забележете в България), а кой пречи, дали родителите ще помогнат или- не те имат силата над тези деца. А искам да знам това етап на преминаване в други нива на развитие на хората въобще ли ще бъде или те са само предвестници на бъдещото ново ?

  Коментар от Нина — май 7, 2009 @ 8:49 pm

 12. Stoprocentovo samoosuznato choveche, koeto beshe trunche v ochite na roditelite si, no vinagi bqh naqsno zashto go praveh i kakvo iskah ot vseki. Dori ot uchitelite si, no ot tqh me beshe poveche strah da go kaja. Ne sum mnogo optimistichna, che shte uspeem zashtoto ne gi vijdm drugite indigovi i mi se struva, che povecheto slojni deca sa silno manipulirani ot sistemata i nqma golemi povodi da vqrvame v po-stoinosten svqt na tozi period. Vmesto da uchim drugite, te ni pravqt da budem kato tqh. Mnogo sme malko vse oshte do 2011 i ne mojem da se nalojim sred masovite. Povecheto indigovi ne sa naqsno sas zadachite si zashtoto tqh gi e pogubila sistemata i smqtat zaradi tova, che vsichko, koeto pishe tuk se otnasq i za drugi. Mnogo indigovi trudno se samorazpoznavat i s test, koeto govori, che suvsem sa se izgubili. No zashto li se rajdame na tazi zemq ako edinstveniq istinski smisul na jivota e da ni unishtojavat i blokirat? Znae li nqkoi prosveten kak da se izlekuvame blokadata, ako veche se e poqvila?

  Коментар от Antonia — януари 26, 2011 @ 12:05 am

 13. Mislq si, che sum mogla da postigna polojitelnite problemi ako sum gi nalojila v po-podhodqshto vreme ot tova da si obvinen v neshto, koeto ti namalq avtoriteta pred vlastta, no po kakuv drug nachin ot tozi da promenqsh vlastta? Stiga da si pravilno razbran, no v povecheto sluchai e trudno da te razberat tezi, koito sa sviknali da gledat sveta v izmereniq spored tqh „po-siguren“ standart i otrichat tova, koeto e istinsko no ne vinagi suvpada s tehniq pogled v tekushtoto vreme i ugul na vijdane. Taka suzdavat golemi uslojneniq, makar che na vunshen vid ne se vijda vsichko zashtoto decata se nagajdat chrez prikrivane na zagubite i priemane na novi oblici, koito ne davat nikakva informaciq za pogubenata vutreshnost i zaradi tova vlastta nikoga i ne vijda kakvo e bilo unishtojeno. Jalno e, che prepqtstvat estestveniq proces na razvitie i evoljuciq na chovechestvoto chrez obrushtane kum izkustveni greshni posoki ot strana na vlastvashtite zaradi tova, che chesto horata ne vijdat budeshtiq plan na razvitie u edno indigo i go oburkvat v druga posoka.
  Az znaeh oshte ot dete, che sum specialna no ne iskah da go kazvam na nikogo zashtoto bqh naqsno sus znanieto, che horata trudno priemat razlichnite filosofii i cennosti. Deteto s aspergiker chesto ne e naqsno s tova i zaradi tova govori po-lesno za razlichnite si interesi kato maluk i vodi drugite do podigravki. Az smeeh samo pred roditeli, no navun bqh po-predpazliva i ustanovih, che s tova sum sburkala zashtoto zadachata mi v jivota e bila da ne gi premulchavah tezi istini oshte navremeto, predi 20 godini e trqbvalo da budat kazani. No ako go bqh napravila za da imah po-hubav jivot togava, dali shteshe nqkoe drugo dete da se sbluska s pravnata sistema?

  Коментар от Antonia — януари 26, 2011 @ 12:17 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: